G-Spot

Gentle’s Supreme Oh-yeah toernooi (G-Spot) is een mixed Ultimate frisbee toernooi dat reeds meer 15 jaar floreert. Wij verwennen onze spelers met de ideale combinatie van mixed Ultimate frisbee op hoog niveau en dit onder de beste omstandigheden. Topteams uit Europa en daarbuiten, culinaire verwennerij, entertainment en feestjes en dit alles in de groene Gentse zone, de Blaarmeersen. De filosofie achter G-Spot is simpel. Wij bieden de ultieme mix tussen sport en plezier.

Het toernooi wordt gespeeld over 3 dagen met 24 teams op 5 kunstgrasvelden. Met 3 pool-games op vrijdag, 3 bracket-games op zaterdag en de finales op zondag, genieten teams van alle verschillende aspecten van G-Spot en Gent en kunnen het beste van zichzelf geven op competitief vlak.

G-Spot wordt georganiseerd door Gentle, de grootste Ultimate frisbee vereniging in België. De organisatie zou onmogelijk zijn zonder de talrijke spelers, ouders en vrienden die zich tijdenlang inspannen om dit tot top event te kronen. De winst gaat naar de werking van de club, de jeugddivisie, de opleiding van nieuwe trainers, de investering in nieuw materiaal en de deelname aan andere toernooien.

Meer info vind je op onze Facebookpagina.

Vorige G-Spot winnaars:

2024: Friss-die-Frisbee
2023: Belgian Mixed Masters
2022: The Globetrottels
2019: The Globetrottels
2018: Hässliche Erdferkel
2017: Lokomotive Deutschland
2016: France Mixed
2015: Get Horizontal All Star Team
2014: Quijotes + Dulcineas Ultimate Madrid
2013: BDM  (Paris – France)
2012: Great Britain Mixed
2011: Plan B (Belgian National Mixed Team)
2010: Frizzly Bears
2008: Venus Funk Trap

Mede mogelijk gemaakt dankzij stad Gent